Το σπίτι 
Σκηνοθεσία: Άγγελος Σπάρταλης
Διάρκεια: 6'  Ελλάδα, 2009 

Βιογραφικό
Ο Άγγελος Σπάρταλης (1973) είναι ζωγράφος.
Μεγάλωσε στην Κρήτη και στo Dusseldorf της Γερμανίας.
Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Μηχανολογία- Αεροναυπηγική).
Ζει στην Αθήνα και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Βραβεία
2008 Digital Alexander, Thessaloniki International Film Fest.
2008 Audience Award, Thessaloniki International Film Fest.
2008 Audience Award, Ecofilms Fest.
2007 Honorable Mention, Thessaloniki International Film Fest.
Φιλμογραφία
2008 The Snow-White Syndrome
2007 The apple in your head
2006 The abduction of Europe
2005 A world made o tears
2005 Wishes
2004 The Net
Επικοινωνία
Άγγελος Σπάρταλης
Wish You Luck Film Productions
Πολυτεχνείου 3, 72100 Άγιος Νικόλαος Κρήτη
Ελλάδα
Tel: +30 6972 630841, +30 28410 61550
E-mail: angelosspartalis@yahoo.gr
Συντελεστές
Σενάριο, Σκηνοθεσία, Animation, Μοντάζ: Άγγελος Σπάρταλης
Παραγωγή: Wish You Luck film productions
Φωτογραφία: Αγγελική Σβορώνου
Hθοποιοί: Ulli Rot, Πέτρος Πολυκανδριώτης
Ηχητικά Εφέ, Φωνή Ρομπότ: DEMOSTHenes / University Athens
Μουσική: OBLIVION
Σχετικά με τη ταινία
Βάζω μέσα στο σπίτι
Γυναίκες και Άντρες
Σε ζευγάρια, σε χιλιάδες ζευγάρια
Και κλειδώνω την πόρτα
Πατάω το κουμπί
Και ο Υπολογισμός ξεκινά
(Σ’ αγαπάω)
 
Διανομή
Άγγελος Σπάρταλης
Wish You Luck Film Productions
Πολυτεχνείου 3, 72100 Άγιος Νικόλαος Κρήτη
Ελλάδα
Tel: +30 6972 630841, +30 28410 61550
E-mail: angelosspartalis@yahoo.gr
 
 
  σχεδιασμός n.n.

ecofilms©2005