english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις



      Επιστροφή στο http://www.filmfestival.gr/default.aspx?page=448&loc=1&lang=el-GR 
 
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus
 Πειραματικό Φόρουμ

Σκηνοθεσία
Άγγελος Σπάρταλης

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2004 Το δίχτυ (μμ)
2005 Ευχές (ντοκ.)
2005 Ένας κόσμος φτιαγμένος από δάκρυα (ντοκ.)
2006 Η αρπαγή της Ευρώπης
2007 Το μήλο μέσα στο κεφάλι σου
2008 Το σύνδρομο της Χιονάτης
2009 Εφχές

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1973. Είναι ζωγράφος. Μεγάλωσε στην Κρήτη και στo Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Μηχανολογία- Αεροναυπηγική). Zει στην Αθήνα και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

DigitalWave 04

Εφχές / Άγγελος Σπάρταλης

Πέντε άγγελοι ζουν σ’ έναν κινηματογράφο· σε κάθε κινηματογράφο. Εκεί μέσα τρώνε, κοιμούνται και ερωτεύονται, μεταμφιεσμένοι σε ταξιθέτες, μηχανικούς προβολής και μπάρμαν. Αποστολή τους είναι να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Και για να πετύχουν το σκοπό τους κάνουν έργα τέχνης: ζωγραφιές, ποιήματα, μουσικές, θέατρο και φυσικά... σινεμά.


Σκηνοθεσία: Άγγελος Σπάρταλης
Σενάριο: Άγγελος Σπάρταλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αγγελική Σβορώνου
Μοντάζ: Άγγελος Σπάρταλης
Ήχος: Κώστας Γούναρης, Θάνος Βέσσης
Μουσική: Αντώνης Παπασπύρος, Oblivion
Σκηνικά: Άγγελος Σπάρταλης
Κοστούμια: Άγγελος Σπάρταλης
Μακιγιάζ: Μίνα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Γκουρογιάννης
Με τους: Στράτος Τζώρτζογλου (Στράτος), Χαρά Κότσαλη (Χαρά), Κοσμάς Χειράκης (Άγγελος), Μαριάνθη Μενεγάκη (Μαριάνθη), Ιάκωβος Καμχής (Λεονάρντο), Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου (Μανώλης), Νά- ντια Σπάρταλη (κοριτσάκι), Άρτεμις Κανά (μάνα), Ευαγγελία Καροφυλλάκη (γιαγιά), Ελευθερία Γεροφωκά (σέξι πελάτισσα κινηματογράφου)
Παγκόσμια εκμετάλλευση: Wish You Luck film productions, Greece Άγγελος Σπάρταλης T. +30 28410 61550 angelosspartalis@yahoo.gr
Παραγωγός: Άγγελος Σπάρταλης
Παραγωγή: Wish You Luck film productions, Greece
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Τύπος: DVD Έγχρωμο
Διάρκεια: 80'
Έτος Παραγωγής: 2009
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009 - 20:30 | ID:235
Επιστροφή

Περιοχή Μελών
Έγγραφή
Το Προφίλ μου
My Festival


Agora
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα 
Σκηνοθέτης
Ταινία


Από την πλευρά των θεατών



...carpooling.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
HELLENIC MINISTRY OF CULTURE AND TOURISM
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μέλος της
INTERNATIONAL FEDERATION OF FILM PRODUCERS ASSOCIATIONS